Biopat & kinesoligi Laholm

"För att få hjälp med min mage, och det har gett ett lyckat resultat. Kinesiologin har hjälpt mig mycket. Är mycket positiv med både behandling och att jag har fått den hjälp jag behöver".
Kvinna R.A. 54 år/april 2020

"Jag har tidigare blivit behandlad av zonterapeut för mina problem med bihålor som hjälpte mig då, men det är många år sedan.
Jag har sedan dess inte hittat någon som utövar Zonterapi förrän jag såg Åsas annons.
Jag har nu fått 6-7 behandlingar och känner att mina besvär med bihålor minskar och känner att Åsa har hjälpt mig".
Med vänlig hälsning


C.N. Man/aug 2019

 

"Jag sökte mig till Åsa på Naturkliniken för att få hjälp med några olika besvär.
Jag har under några år sovit dåligt (vaknat väldigt tidigt och inte kunnat somna om) och sen har jag så länge jag kan komma ihåg haft migrän och lätt nästäppa.
Eftersom jag helst inte vill äta medicin ville jag testa något annat.
Under första besöket gjordes ett test för att se om jag hade brist på något och om jag var överkänslig mot något livsmedel. Det var väldigt intressant!
Efter tredje besöket hos Åsa hade jag lättare att somna om och jag tyckte att min sömn blev mer behaglig. Jag har heller inte haft migrän sedan dess. Nästäppan har börjat ge med sig."


H.B. Kvinna/mars 2019
 

"Jag är en kvinna på 61 år som har haft mycket besvär med nacke, axlar och skuldror sen lång tid tillbaka.
Jag började gå hos Åsa i juni 2017. Det har hjälp mycket, har blivit betydligt bättre.
Ser framför mig att det med Åsa's behandling kan kanske hjälpa helt."


Kvinna, L.E. 61 år/Juni 2018 

"Jag har förlitat mig på Åsa´s egna erfarenheter, kunskap och trovärdighet. Efter en tid så har några av "mina symtom och besvär" blivit bättre och försvunnit.
Jag kommer fortsätta hålla kontakt med Åsa och Naturkliniken, hon är mitt bollplank där min kunskap är otillräcklig och där vanlig läkarvård inte rekommenderar alternativ till att finna anledningar till div. hälsoproblem samt hur lösa dessa problem på andra sätt än enbart med medicin."

Med vänlig hälsning


Man, JL, 58år/Maj 2018


 

"Jag sökte till Åsa pga av en ofrivillig barnlöshet i kombination med sköldkörtel problem, det sistnämnda har jag fått behandlat via sjukhuset men upplever inte att jag mår bättre trots att läkarna är nöjda över resultaten som uppnåtts. Jag blev tipsad om Åsa av en god vän och bokade in en tid för zonterapi och kinesiologi. Genom kinesiologin fick jag bekräftat känslighet mot livsmedel som jag tidigare misstänkt men aldrig fått dokumenterat, likaså vilka ämnen jag hade för lite av i kroppen. 

Zonterapin har blivit min egentid och jag uppskattar varje minut av den, den ger mig den energi och harmoni i livet som jag bitvis saknat innan. 

Jag känner mig otroligt trygg i Åsas händer och kommer fortsätta att vända mig till henne när jag behöver hjälp, jag tror på att det Åsa gör i många fall kan vara effektivare än läkarvården i dagens samhälle."


Kvinna, AkS, 27år /maj 2019


 

"Jag har fått öronakupunktur för klimakteriebesvär, framförallt värmevallningar. Efter första behandlingen har besvären avtagit och efter några gånger är de helt borta. Behandlingen är smärtfri och utan biverkningar. Fantastiskt!"

Kvinna, C.J. 51 år/Nov 2018


 

"Har haft besvär med ryggen under många år. Hittade Åsa på nätet och har nu gått hos henne i ca 2 år. Har blivit mycket bättre. Går fortfarande på behandlingar."

Man L.N. 63 år/Juli 2018 

"Hej. Jag sökte Åsa på grund av att jag hade så fruktansvärt ont i mina fötter. Jag jobbar som snickare så jag går mycket på betonggolv.
Nu är jag så gott som smärtfri. Jag har även fått hjälp med hosta, domningar i vänster arm på grund av diskbråck i nacken samt mot smärtor i korsrygg efter en steloperation i korsryggen.
Jag besöker Åsa varje månad. Hon är en trevlig och humoristisk person vilket hjälper när man är känslig under fötterna.
Positivt är att man kan använda sitt friskvårdsbidrag man har hos sin arbetsgivare."


Man, PL, 60 år/Maj 2018